logo

Kiemelt gyártóink:
Biodinamica »
Vannini »
D+Z »
Rólunk
A kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Cikkek
Szakmai anyagok
Szakkönyvek
az amazon.com webáruházból
Kapcsolat
Ahol elérhetsz minket

fogbolt

Vannini Dental Industry

A Vannini Dental Industry alakulásaA Vannini Dental 1985-ben alakult fogászati vállalat, mely fogorvosi eszközök és anyagok gyártásában kezdett úttörő szellemű tevékenységet folytatni. A cég a fogászati iparban fellelhető legmagasabb szintű technológiát képviselő innovatív anyagok tervezésére és gyártására szakosodott, természetesen a fogászok és fogtechnikusok igényeinek megfelelően. A cég elsődleges célja a termékek folyamatos minőségi szintjének fejlesztése az aprólékos minőség-ellenőrzés által, a legkorszerűbb csúcstechnikát képviselő műszereknek köszönhetően.


A Vannini fogászati cég minőségfilozófiájaA folyamatos kutatás biztosítja a biztonságos és minőségi szintet, mely nemzetközi szinten jól ismertté és elismerté teszi a márkát. A Vannini által használt minőségbiztosítási rendszer összhangban van a mindenkori európai szabványokkal. A vállalati folyamatok további javításával a gyártó célja a minél magasabb piaci versenyképesség és a maximális vevői elégedettség elérése. A Vannini által gyártott termékek 70 országban megtalálhatók a rendkívül széles terület lefedő üzleti partnerek hatékony együttműködésének köszönhetően, akik garantálják a szolgáltatás minőségi szintjét. Ez a vállalati filozófia és vevői elégedettség adja a Vannini inputját a további kutatásokhoz a technológiai innováció területén, természetesen a piaci követelményekkel összhangban.


Hol tudod legegyszerűbben megvásárolni a Vannini Dental Industry termékeit?Webáruházunkban, a Fogbolt webshopon könnyedén áttekinthetők és megrendelhetők a Vannini általunk széles skálán forgalmazott termékei.

Tovább a Vannini termékekhez >>>


Milyen termékeket gyárt a Vannini Dental Industry?A fogászati cég általunk megrendelhető Prestige termékcsaládjában (Prestige Light, Prestige Regular, Prestige Putty, Prestige Monophase) addíciós szilikonok, szilikon alap- és korrekciós lenyomatanyagok (különböző viszkozitás, gazdaságos kiszerelés) találhatók. A termékek alkalmazásához a gyártó által előállított intraorális csőr, keverőcsőr, keverőpisztoly is rendelhető.
A Vannini Protesil termékei között C típusú szilikon lenyomatanyagok találhatók (Protesil Light, Protesil Putty). Sokoldalú termékek, több lenyomat technikához használhatók.
A Protesil katalizátor gél szintén elérhető nálunk, mely egy univerzális katalizátor a Protesil Putty és Protesil Light lenyomatanyagokhoz.
A Protesil keverőlap a pontos adagolást teszi lehetővé a felületén lévő beosztások segítségével.
A Clipalgin és Cromatic nagy pontosságú alginátok szintén megrendelhetők nálunk.

Vannini Dental termékcsalád