Kiemelt gyártóink:
Biodinamica »
Vannini »
D+Z »
Rólunk
A kedvezményeinkről
Webáruház
Online vásárlás
Cikkek
Szakmai anyagok
Szakkönyvek
az amazon.com webáruházból
Kapcsolat
Ahol elérhetsz minket

A Premier Dental otthoni fogfehérítő rendszere
Premier Dental

1913-ban alapított családi vállalkozás, amelyet négy generáció óta töretlen fejlődés jellemez. Rég kinőtte az Egyesült Államok piacát és ma már világszerte a legfelsőbb minőségi kategóriát és az innovatív fogászati termékeket képviseli.


Hidrogén-peroxid tartalmú otthoni fogfehérítők

A hidrogén-peroxid erős oxidáló képességgel rendelkezik és képes mélyen behatolni a zománcba és a dentinbe. A fogfehérítő kezelés időtartama az elszíneződés fokától és a használt fogfehérítő anyag tulajdonságaitól függ. A hidrogén-peroxid koncentrációjának növelése csökkenti a kezelési időt.

A fogorvos ellenőrzése mellett otthon használható hidrogén-peroxidot tartalmazó fogfehérítő rendszerek közül a Premier Dental készítményei könnyen használhatóak, nagyon hatásosak és a leggyorsabbak.

A 9%-os és 14%-os koncentrációban kapható fogfehérítők olyan, a szabadalommal védett vizes bázisú gél formában kerülnek forgalomban, amely minimálisra csökkenti a kezelés utáni érzékenységet és a betegnek a kezelés alatt megfelelő komfortérzetet biztosít.

A Premier hidrogén-peroxid alapú fogfehérítőiben egyszerre találkozik:

 • a betegek elvárása,
 • a gyors eredmény,
 • a lehető legrövidebb viselési idő
 • és a lehető legkisebb érzékenység.
A legtöbb kezelési kudarc az okozott kényelmetlensége miatt következik be. A betegek nehezen viselik a kezelés alatti, vagy utáni érzékenységet vagy azt, ha órákig, esetleg egész éjszaka kénytelenek viselni a fehérítő gélt tartalmazó síneket.

A Perfecta BRAVO 9%-os és a Perfecta REV! 14%-os hidrogén-peroxid tartalmú fogfehérítők a megfelelő választékot biztosítják minden klinikai esetben. A napi 30, illetve a 15 perces ajánlott viselési idő a legrövidebb és ezáltal a legkényelmesebb megoldás.Perfecta REV! 14%-os hidrogén-peroxid tartalmú fogfehérítő


Forradalmi kétlépcsős rendszer:
 1. REV! gél: a szabadalmaztatott 14%-os hidrogén-peroxid gél bizonyítottan a legrövidebb viselési idejű fogfehérítő termék. A REV! gél vízbázisú, így a fogak rehidratálásával megelőzi az átmeneti érzékenységet.
 2. Perfecta REV! 14%-os fogfehérítő

 3. REV! fogfehérítés utáni szájöblítő: ezt a készítményt kifejezetten a REV! gél utáni használatra fejlesztették ki.
  • A különleges formula felgyorsítja a gél aktív komponensekre történő lebomlását, felerősítve a végső fehérítő hatást.
  • Az öblítés biztonságosan eltávolítja a gél maradékát a fogakról és a lágyszövetekről.
  • C-vitamin tartalma elősegíti a fogak és az íny egészségének megőrzését.
  • Pentasodium-triphosphate-ot tartalmaz, amely segít eltávolítani a fog zománcára tapadt szennyeződéseket.
  • Alkoholmentes, menta ízű, így a száj tiszta és a lehelet friss lesz minden kezelés után.
A termék itt megvásárolható >>>

Pefecta Bravo 9%-os fogfehérítő

Perfecta Bravo 9%-os karbamid-peroxid alapú fogfehérítő

Ragyogó mosoly csupán napi 30 perc alatt!

9 %-os stabil vizes bázisú hidrogén-peroxid gél. Kényelmes, mert egy kéthetes kúra alatt csupán 7 órát kell viselni.

A szabadalmaztatott vizes bázisú gél megelőzi a fogak érzékenységét. Tartós eredmény, a beteg szokásaitól függően 2 – 3 év.

A termék itt megvásárolható >>>Karbamid-peroxid alapú otthoni fehérítők

Bomlása során karbamid- és hidrogén-peroxid keletkezik, mely utóbbi tovább bomlik vízre és szabad oxigéngyökre.

A Premier Dental karbamid-peroxid alapú fogfehérítői a leggyakrabban alkalmazott glicerin alapú gélekkel szemben, glikol alapú gél formájában kerülnek forgalomba. A glicerin szerepet játszhat a fogak dehidratációjában, ezáltal elősegítve az érzékenységet. Ezzel szemben a glikol lényegesen kisebb ilyen hatással rendelkezik és ezért a kezelés utáni érzékenység is sokkal ritkábban jelentkezik.

A Premier Dental karbamid-peroxid alapú otthoni fogfehérítőit célszerű a fokozatosságot betartva használni. Első nap csak egy óra az ajánlott kezelési idő, majd ezt követően napi kétszer egy óra. Az egész éjszakán át történő alkalmazás nem ajánlott.

Azoknál a pácienseknél, akiknél az előzményekben felmerült a fogak érzékenysége a termikus ingerekkel szemben, mindenképpen a 11%-os koncentráció javasolt a kezelés első hetében. Később a koncentráció emelhető.


Karbamid-peroxid 11%-os fogfehérítő


Karbamid-peroxid 16%-os fogfehérítő


Karbamid-peroxid 21%-os fogfehérítő


Perfecta 11%


Gyenge, vagy közepes erősségű, elsősorban külső eredetű (extrinsic) elszíneződés esetén, fiatal betegeknél ajánlott, vagy olyanoknál, akiknek az anamnézisében szerepel a fogak fokozott érzékenysége a termikus ingerekkel szemben.

A termék itt megvásárolható >>>

Perfecta 16%


Erős elszíneződés, dohányosok, esetleg tetracyklin okozta problémák esetén ajánlott azoknak, akiknél nem szerepel az anamnézisben a fogak érzékenysége.


A termék itt megvásárolható >>>

Perfecta 21%


Tetracyclin elszíneződés, fluorózis, egyszóval a problémás esetekben ajánlott, kizárólag csak azoknál, akiknél nem szerepel az anamnézisben a fogak érzékenysége.


A termék itt megvásárolható >>>